Investeren? Combineer subsidies en andere regelingen

Wanneer u in uw onderneming wilt investeren, zijn er in heel wat situaties mogelijkheden subsidies, financieringen en andere regelingen te combineren. Om een eerste indruk te krijgen van subsidiemogelijkheden, kunt u eens kijken op internet via de zoekterm ‘subsidiescan’. Natuurlijk staat uw accountant u graag terzijde bij het verantwoord combineren van de diverse mogelijkheden.

1300 subsidieregelingen
Europees, nationaal, regionaal en lokaal zijn er zo’n 1300 subsidieregelingen. Veel combinaties zijn mogelijk, andere in beperkte mate of in het geheel niet. Uw accountant is uw gids in dit woud van regelingen: hij kent of vindt de juiste route.

Zonnepanelen, innovaties
Door subsidies en voordelige financieringen te combineren, kan het aantrekkelijk worden investeringen te doen. Bijvoorbeeld in zonnepanelen, innovaties of investeringen buiten de landsgrenzen.

• Subsidies, financieringen en andere regelingen vallen te combineren, waardoor investeren in uw onderneming aantrekkelijk kan zijn.

• Uw accountant kent of vindt de weg in het woud van regelingen.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: