Boekhouding automatiseren: een win-winsituatie

Het bestaat al jaren, heeft z’n waarde bewezen, maar veel ondernemers doen er vaak nog niet aan: de boekhouding automatiseren via internet. Terwijl het veel tijd bespaart. Wie via Google zoekt naar mogelijkheden, verdrinkt al snel in een zee van mogelijkheden. Het is dan ook niet verstandig dit op eigen houtje uit te zoeken: uw accountant is de aangewezen persoon u bij te lichten.

Kwaliteit en schaalbaarheid
U kunt zelf beginnen met het maken van een lijstje: waaraan moet uw boekhoudpakket volgens u voldoen? Vervolgens is overleg met uw accountant verstandig. Hij kent de kwaliteit en schaalbaarheid van de diverse boekhoudpakketten en weet bovendien wat goed aansluit op wat hij zelf gebruikt. Ook zijn er pakketten die uw accountant gratis toegang bieden.

Meer greep op uw administratie
Veel ondernemers zijn al tevreden met online boekhouding. Overal waar u toegang hebt tot internet, hebt u immers toegang tot uw boekhouding en heeft u meer inzage in uw financiële positie. De tevredenheid bij ondernemers geldt ook voor accountants: de samenwerking wordt beter want die kan u beter adviseren. De accountants rapporteert over het heden, met kennis van het verleden en u helpt om uw toekomstige doelstellingen realiseren.

• Uw accountant kent de kwaliteit en schaalbaarheid van de diverse boekhoudpakketten.

• Uw accountant heeft meer tijd voor zaken die voor uw onderneming op een hoger niveau van belang zijn.
Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: