Loopt u fiscaal voordeel mis?

Bent u op het gebied van boekhouding en belastingaangifte een doe-het-zelver? Tenzij u wat dit betreft een groot talent bent en daarnaast perfect op de hoogte van alle nieuwe regels, doet u uzelf hoogstwaarschijnlijk tekort. Maar ja, de zegswijze ‘Ieder z’n vak’ is dan ook niet uit de lucht gegrepen. Financieel specialisten zijn er niet voor niets.

 

Onwetendheid
Waarschijnlijk zult u de bekendste aftrekposten correct toepassen, hoewel de Belastingdienst ook op dit gebied regelmatig met wijzigingen komt. Maar kent u ook alle mogelijkheden en uitzonderingen voor u als ondernemer – ook in combinatie met u in privĂ©? Het is van belang dat u beseft dat onwetendheid geld kost. En dat kan nog aardig oplopen.

 

Goed idee, beter idee
Uw financieel specialist regelmatig advies vragen is een goed idee. Een nog beter idee is uw boekhouding – inclusief belastingaangiften – uitbesteden aan uw financieel specialist. Dat bespaart u tijd en het kan u veel geld schelen.

 

  • Kent u als ondernemer alle mogelijkheden en uitzonderingen op belastinggebied?
  • Laat uw financieel specialist uw zaken optimaal berekenen

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: