Over De Accountantapp

Op deze website vindt u een overzicht van accountantskantoren die De AccountantApp aanbieden. Met deze App heeft u uw accountant altijd ‘op zak’, met betrouwbare en praktische informatie in uw handpalm, nieuws-alerts op maat en direct contact voor een vraag of offerte.

 

Nieuws op maat

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Maandelijks houdt uw accountant u via deze App op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen die voor u als ondernemer van belang zijn. Denk aan personeel, ontslagrecht, fiscus, BTW, pensioen, verkoop van uw bedrijf, ondernemersplan, ondernemingsvorm, auto van de zaak, branche-informatie, et cetera. In de App stelt u uw persoonlijk berichtenprofiel in tezamen met uw interesses zodat u voortaan berichten op maat ontvangt. Want er is – vanzelfsprekend – een verschil in nieuwsvoorziening of u nu een ZZP’er bent of een  directeur-groot-aandeelhouder met 20 man personeel.

 

Betrouwbare informatie

In De AccountantApp is een actuele kennisbank opgenomen met honderden vragen en antwoorden uit de dagelijkse ondernemerspraktijk. De kennisbank heeft u altijd “op zak” en kunt u op elk moment thuis, op het werk of onderweg snel raadplegen. En wilt u meer weten over een onderwerp dan legt u via de App met een klik direct contact met uw kantoor.

Verder is in de App een handige bijtellingscalculator opgenomen zodat u de bijtelling kunt zien van uw (toekomstige) bedrijfsauto. Ook ontvangt u via deze App een keer per kwartaal een korte update van uw accountant  inzake belangrijk nieuws rondom de auto en de ficus. De BTW- of loonbelastingalert zet u aan zodat u tijdig een “reminder” ontvangt om uw aangifte te doen. Permanent wordt De AccountantApp verder doorontwikkeld en nieuwe features toegevoegd om deze informatiever, handiger en praktischer te maken voor u als ondernemer.

 

Zoek een accountant in uw regio en download de App

Benieuwd hoe deze App u helpt bij uw eigen bedrijfsvoering? Zoek op deze website uw accountantskantoor in uw regio. Download de gratis App en stel uw interesses en persoonlijk profiel in. U heeft direct betrouwbare kennis van uw accountant binnen handbereik.

 

De AccountantApp is een landelijk initiatief van AppTomorrow bv.