Aangifte inkomstenbelasting: ons kantoor kent de weg

Het doen van belastingaangifte wordt steeds makkelijker. Zo kunnen dit jaar 70.000 mensen tegelijk met hun aangifte bezig zijn. Daarnaast is er nu een ‘aangiftechecklist’, die helpt veelgemaakte fouten te voorkomen. Ook nieuw is een online platform, als extra hulpmiddel: het Kennisnetwerk Belastingen en Toeslagen. Dit biedt onder andere informatie over actuele regelgeving, nieuws en storingen.

 

Eventueel zelf melden
Wanneer u niet wordt uitgenodigd aangifte te doen voor de inkomstenbelasting, moet u zich hiervoor zelf melden. Dit jaar worden ongeveer 7,4 miljoen particulieren uitgenodigd aangifte te doen. Bij een kleine zes miljoen mensen is de aangifte volledig ingevuld, bij de anderen is dit grotendeels gedaan.

 

Verantwoordelijk
Ondanks alle hulp die de Belastingdienst biedt, blijft u natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw aangifte. Alle gegevens moeten goed worden gecontroleerd en – waar nodig – aangevuld. Vanzelfsprekend kan ons kantoor dit voor u verzorgen. We kunnen ook de gehele aangifte voor u verzorgen. Want hoe makkelijk de Belastingdienst het ook maakt: wij maken het nóg makkelijker.

 

  • Ondanks alle hulp van de Belastingdienst, blijft u natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw aangifte.
  • De Belastingdienst biedt veel informatie, zodat u uw weg kunt vinden. Ons kantoor kent die weg al.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: