Betaal niet meer belasting dan nodig

Nederlandse particulieren die zelf hun belastingaangifte verzorgen, laten per jaar  twee à drie miljard euro liggen. Oorzaak: te weinig kennis van alle te behalen fiscale voordelen.

In het digitale tijdperk is het heel eenvoudig uw belastingaangifte door een accountant te laten verzorgen. Voor een tarief dat u in positieve zin zal verrassen. Een tarief dat trouwens onderhandelbaar is.

Maatwerk
Dat het accountantstarief voor uw belastingaangifte onderhandelbaar is, is niet meer dan logisch. De ene aangifte is immers de andere niet en een goede accountant levert maatwerk. Een goede accountant kent alle regels die op uw situatie van toepassing zijn. Daardoor betaalt u geen cent meer belasting dan strikt noodzakelijk.

Fiscaal voordeel
Ondanks alle fiscale vereenvoudigingen van de afgelopen jaren en het streven van de kabinetten Rutte naar minder regels is het voor de gemiddelde Nederlander nauwelijks mogelijk alle manieren te kennen waarop fiscaal voordeel kan worden behaald. Tenzij u tijd over hebt en uw kennis op accountantsniveau kunt brengen. Vandaar het voornoemde, enorme bedrag van twee à drie miljard euro, dat de fiscus verdient aan Nederlanders die niet exact weten van de hoed en de rand.

  • Betaal niet mee aan het enorme bedrag dat de fiscus opstrijkt door onwetende Nederlanders.
  • Een goede accountant levert maatwerk tegen een prettig tarief.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is er veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: