Uw accountant voldoet aan de hoogste eisen

Najaar 2014 bleek uit een rapport van de Autoriteit Financiële Markten dat de kwaliteit van een aantal grotere accountantskantoren onder druk staat. Wij kunnen daar niet zomaar over oordelen, maar de dienstverlening van uw accountant voldoet aan de hoogste eisen. Uw accountant zet uw financiële huishouding neer, zorgt dat deze gezond blijft en verdient zich ruim terug, omdat hij de nieuwste wetten en regels kent die betrekking hebben op uw situatie. Hij weet bijvoorbeeld op welke (fiscale) voordelen u recht hebt: vaak is dat veel meer dan u denkt. Uw accountant is de financiële pijler onder uw bestaan.

Zweten boven formulieren…
Dat gaat verder dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Alle zaken die in het dagelijks leven bekend staan als ‘papieren rompslomp’: uw accountant kent de weg, hij zorgt en regelt. Zweten boven overheidsformulieren – zoals aanvragen voor toeslagen op allerlei gebied – is dus nergens voor nodig en kostbare foutjes zijn verleden tijd.

Eerder stoppen met werken
Omdat uw accountant uw financiële positie nauwkeurig in kaart brengt, kan hij anticiperen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Praat eens met uw accountant over uw plannen: hij weet hoe u deze plannen kunt realiseren op de slimste manier.

Uw accountant kan u in veel gevallen ook vertegenwoordigen in (juridische) procedures en in contacten met de belastingdienst, verzekeraars, banken en notarissen. Dat scheelt hoofdbrekens en meestal ook geld.

• Papieren rompslomp: uw accountant kent de weg, hij zorgt en regelt.

• Een accountant scheelt hoofdbrekens en meestal ook geld.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bel of mail ons voor informatie op maat: