Wat te doen met spaargeld?

Spaart u? Bij de huidige rente heeft (door)sparen nauwelijks rendement. Welke andere mogelijkheden zijn er om geld te laten renderen? Beleggen is een optie. Of de aanschaf van zonnepanelen. Van dat laatste weten wij hoegenaamd niets. We willen u slechts wat mogelijkheden voorleggen.

 

Specialisten
Ook wat beleggen betreft is ons kantoor geen specialist, verwacht van ons geen gouden aankooptips, maar wanneer u niets van beleggen weet, zijn er toch mogelijkheden. Praat eens met de specialisten van uw bank. Wel geven we alvast een heel belangrijk advies: beleg alleen met geld dat u kunt missen. Ook kunnen we u een algemeen beeld geven van de diverse beleggingsvormen, plus de bijbehorende risico’s. En we kunnen natuurlijk uw financiĆ«le situatie met u doornemen, om te zien wat uw mogelijkheden zijn. Ook het advies van uw bank kunnen we samen doornemen. Wij zijn immers per definitie onafhankelijk.

 

Investering
De aanschaf van zonnepanelen is ook een mogelijkheid om uw geld te laten renderen. Afhankelijk van de ligging van uw huis op de zon en uw productkeuze hebt u uw investering gemiddeld in een jaar of zeven terugverdiend. Laat u goed informeren en vraag bij vier aanbieders offerte. Nadeel van zonnepanelen: van het geld dat op uw dak ligt, kunt u geen nieuwe wasmachine kopen. Houd daar rekening mee.

 

  • Kiest u voor zonnepanelen: laat u goed informeren
  • Beleg alleen met geld dat u kunt missen

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: