Hoe verzekert u uw ‘club’ het best?

Als vereniging of stichting bent u in diverse opzichten en situaties kwetsbaarder dan u misschien denkt. Voor al die kwetsbaarheden bestaan gelukkig verzekeringen. Maar welke moet je kiezen? En welke overlappen elkaar? Welke aanbieder heeft het voor u beste product met de best passende dekkingen? Ons kantoor staat uiteraard voor u klaar met onafhankelijk advies. Hieronder nemen we een paar verzekeringen zeer in het kort met u door.

 

Aansprakelijkheid
In bepaalde omstandigheden kunt u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor financiƫle schade: daarvoor bestaat de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Er is ook een aansprakelijkheidsverzekering die schade dekt die wordt veroorzaakt door leden of vrijwilligers (of u) terwijl ze voor uw organisatie bezig zijn.

 

Missen van inkomsten
Daarnaast is het uiteraard van belang dat uw accommodatie, inventaris en voorraad verzekerd zijn. Ook de kosten van het niet doorgaan van geplande activiteiten – bijvoorbeeld als gevolg van inbraak, brand of storm mist u inkomsten – kunt u verzekeren. Ten slotte: verzekeren ‘op de groei’ is niet nodig. Een goede verzekering kunt u online aanpassen en biedt bescherming tegen onderverzekering. Wees alert op oververzekeren, wij helpen u graag.

 

  • Als verzekering of stichting bent u kwetsbaarder dan u misschien denkt: afdoend verzekeren is dus belangrijk
  • Verzekeren ‘op de groei’ is niet nodig: een goede verzekering kunt u online aanpassen en biedt bescherming tegen onderverzekering

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: