Onze hulp bij financieel management

Ons kantoor kan veel voor u betekenen op het gebied van financieel management en daarmee uw taken als bestuurder verlichten. Het is niet ondenkbaar dat u in uw hoedanigheid als bestuurden ‘gerold’ bent. Uit liefde voor uw vereniging of stichting kwam van het een het ander. Alle verantwoordelijkheden kreeg u er gratis bij.

 

Pijler van uw organisatie
Die verantwoordelijkheden moet u serieuzer nemen dan u wellicht in eerste instantie dacht. Dat geldt zeker voor het financieel management, pijler van uw organisatie. Informatie is wat dat betreft het sleutelwoord. Daarop baseert u immers uw beleid. Die informatie bestaat uit diverse ingrediënten, zoals liquiditeitspositie, eigen vermogen en winst- en verliesrekening.

 

Jaarrekening
Die informatie brengen wij graag geordend tot u. Op basis daarvan is een degelijke begroting mogelijk. Ook bij het opstellen daarvan staan we voor u klaar. Geordende informatie is van groot belang wanneer de Belastingdienst inzage wenst van uw doen en laten op financieel gebied. Daarnaast: externe financiers verlangen een door een accountant goedgekeurde jaarrekening alvorens in actie te komen.

 

  • Ons kantoor vergaart en ordent alle informatie op financieel gebied.
  • Een goedgekeurde financiële huishouding kunt u nodig hebben voor de Belastingdienst en externe financiers.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is er veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat: